Kom kennismaken

april

Meeloopdagen

In de maand april

Tijdens een Meeloopdag loop je een dag(deel) mee met een eerstejaarsstudent van de opleiding van je keuze. Je volgt samen een college en werkgroep. In de pauzes kun je vragen stellen en praten met studenten en docenten.

Lees meer…

mei

Meeloopdagen

In de maand mei

Loop een dagje mee met de opleiding van jouw keuze.

Lees meer…

juni

Wetenschapscongres

12 juni 2015

Tijdens het Wetenschapscongres staat onderzoek centraal: het onderzoek dat leerlingen op school verrichten voor het profielwerkstuk en het onderzoek dat plaats vindt op de Universiteit Leiden.

Lees meer…


Voorlichtingsdagen
Als je kiest voor een studie aan de Universiteit Leiden, krijg je goede begeleiding bij je studiekeuze Ʃn tijdens je studie. Ons Leids Studiesysteem helpt je om je eerst breed te oriƫnteren op mogelijke studies en daarna echt te verdiepen in de studie van je keuze. En als je hier straks studeert, kun je je studie vlot doorlopen en succesvol afronden. Kom kennismaken met de Universiteit Leiden!

Op de hoogte

Meer weten?
Wil jij meer weten over de voorlichtingsactiviteiten van de Universiteit Leiden? Stuur dan een mailtje naar de Studielijn met daarin:
• je naam
• je adresgegevens
• je e-mailadres
De Studielijn kan je dan informeren over het programma van de activiteiten en waar en wanneer je je kunt aanmelden voor alle activiteiten. Het mailtje kun je sturen naar: studielijn@leidenuniv.nl