Kom kennismaken

april

Meeloopdagen

In de maand april

Loop een dagje mee met de opleiding van je keuze.

Lees meer…

mei

Meeloopdagen

In de maand mei

Loop een dagje mee met de opleiding van jouw keuze.

Lees meer…

juni

Open Dag Archeologie: opgraving in Oegstgeest

4 juni 2014

Kun je niet wachten om zelf als archeoloog aan de slag te gaan? Kom dan naar de Open Dag op de opgraving in Oegstgeest. Je krijgt daar een exclusief kijkje in de dagelijkse werkzaamheden van de archeologen.

Lees meer…

Wetenschapscongres

13 juni 2014

Tijdens het Wetenschapscongres staat onderzoek centraal: het onderzoek dat leerlingen op school verrichten voor het profielwerkstuk en het onderzoek dat plaats vindt op de Universiteit Leiden.

Lees meer…


Voorlichtingsdagen
Als je kiest voor een studie aan de Universiteit Leiden, krijg je goede begeleiding bij je studiekeuze én tijdens je studie. Ons Leids Studiesysteem helpt je om je eerst breed te oriënteren op mogelijke studies en daarna echt te verdiepen in de studie van je keuze. En als je hier straks studeert, kun je je studie vlot doorlopen en succesvol afronden. Kom kennismaken met de Universiteit Leiden!

Op de hoogte

Meer weten?
Wil jij meer weten over de voorlichtingsactiviteiten van de Universiteit Leiden? Stuur dan een mailtje naar de Studielijn met daarin:
• je naam
• je adresgegevens
• je e-mailadres
De Studielijn kan je dan informeren over het programma van de activiteiten en waar en wanneer je je kunt aanmelden voor alle activiteiten. Het mailtje kun je sturen naar: studielijn@leidenuniv.nl