25 Februari: kom naar de Open Dag!

Ontdek welke studie bij jou past

Heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Of twijfel je tussen een flink aantal studies? Op zaterdag 25 februari van 9:00-17:30 uur kun je tijdens onze Open Dag ontdekken welke studie bij jou past!

Kennismaken, vergelijken én sfeerproeven

Alle bacheloropleidingen uit Leiden en Den Haag presenteren zich op de Open Dag. Wat kun je allemaal doen?

Neem je iemand mee? Bij de presentaties kun je – mits aangegeven – maar 1 ouder of begeleider meenemen. Wil je graag 2 ouders meenemen? Eén van hen kan vast rondkijken op de Informatiemarkt. Hier ben je de hele dag welkom om al je vragen te stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je je aanmelding en/of het programma van de Open Dag?

Meld je ook snel aan voor de Open Dag van de Universiteit Leiden.

aanmeldbutton open dag

Veel presentaties zitten al snel vol. Zorg er dus voor dat je je op tijd aanmeldt!

Hoe kom je naar de Open Dag?
Vanwege de enorme drukte in de stad raden we je af met de auto te komen. Kom dus met het openbaar vervoer! Kijk op 9292.nl voor eventueel wegwerkzaamheden of storingen.
De Open Dag locaties zijn allen te voet goed bereikbaar of met een van de gratis Tuktuks die op de Open Dag rond rijden.

Lunchen op de Open Dag
Ontdek hoe leuk en lekker lunchen in Leiden is! Speciaal voor de bezoekers van de Open Dag hebben de Leidse restaurants een voordelig en heerlijk menu samengesteld. Het is ook mogelijk om tussen 11:30 en 13:30 te lunchen bij het Lipsius en het Kamerling Onnes Gebouw.

Open Dag - stappenplan

Contact
Wil jij meer weten of heb je nog vragen over de Open Dagen, neem dan contact op met de Studielijn. Je kunt de Studielijn bereiken op 071 527 11 11 of stuur een mail naar studielijn@leidenuniv.nl.

Volg ons op Facebook
Stel je vraag via Facebook en volg ons voor de laatste nieuwtjes over de Open Dag.