15 Oktober: Open Dag

Kom naar de Open Dag van de Universiteit Leiden!

Heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Of twijfel je tussen een flink aantal studies? Kom dan zaterdag 15 oktober 2016 naar onze Open Dag en ontdek welke studie bij jou past!

Op de Open Dag maak je kennis met alle bacheloropleidingen van de Universiteit Leiden. Oriënteer je op één of meer bachelorstudies tijdens de opleidingspresentaties.

Bezoek ook zeker de Informatiemarkt in de Pieterskerk. Verzamel al het informatiemateriaal dat je nodig hebt voor je studiekeuze! Stel daar je vragen aan studenten, docenten en studieadviseurs bij de stands van de opleidingen.

Ontdek onze opleidingen én de stad

Tijdens de Open Dag kom je veel te weten over het opleidingsaanbod én leer je de universiteit en haar studenten kennen. Daarnaast kun je meedoen aan de stadswandeling of Leiden ontdekken per boot. Zo krijg je een goede indruk van wat de Universiteit Leiden en deze sfeervolle studentenstad je allemaal te bieden hebben! Bekijk onderstaande video en ontdek alvast Leiden door de ogen van een Leidse student.

Aanmelden

Je kunt je nog niet aanmelden voor de Open Dag 15 oktober 2016. Dit kan vanaf vrijdag 16 september 2016.

Bekijk ook onze kalender met een overzicht van al onze activiteiten.

meld je alvast aan voor de Open Dag

Houd mij op de hoogte
Je kunt je ‘vooraanmelden’ voor de Open Dag op zaterdag 15 oktober 2016 als je hieronder je naam en mailadres invult. Je ontvangt dan direct bericht als de aanmelding opent en het programma online staat.
Open Dag - stappenplan

Contact
Wil jij meer weten of heb je nog vragen over de Open Dagen, neem dan contact op met de Studielijn. Je kunt de Studielijn bereiken op 071 527 11 11 of stuur een mail naar studielijn@leidenuniv.nl.

Volg ons op Facebook
Stel je vraag via Facebook en volg ons voor de laatste nieuwtjes over de Open Dag.