15 Oktober: Open Dag

Meld je snel aan voor de Open Dag in Leiden!

Heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Of twijfel je tussen een flink aantal studies? Kom dan op zaterdag 15 oktober 2016 naar onze Open Dag en ontdek welke studie bij jou past!

Op de Open Dag maak je kennis met alle bacheloropleidingen van de Universiteit Leiden. Oriënteer je op één of meer bachelorstudies tijdens de opleidingspresentaties.

Bezoek ook zeker de Informatiemarkt in de Pieterskerk. Verzamel al het informatiemateriaal dat je nodig hebt voor je studiekeuze! Stel daar je vragen aan studenten, docenten en studieadviseurs bij de stands van de opleidingen.

Ontdek onze opleidingen én de stad

Tijdens de Open Dag kom je veel te weten over het opleidingsaanbod én leer je de universiteit en haar studenten kennen.

Daarnaast kan je meedoen aan de stadswandeling met studenten of Leiden ontdekken per boot. Zo krijg je een goede indruk van wat de Universiteit Leiden en deze sfeervolle studentenstad je allemaal te bieden hebben! Bekijk onderstaande video en ontdek alvast Leiden door de ogen van een Leidse student.

Kom je ook? Meld je aan!

Ben je van plan om te komen, meld je dan direct aan voor de Open Dag! Vanwege de drukte kun je naar de presentaties helaas maar 1 ouder of begeleider meenemen. Wil je graag 2 ouders meenemen? Eén van hen kan vast rondkijken op de Informatiemarkt. Er is genoeg te zien en te beleven.

Hoe kom je naar de Open Dag?

Het wordt erg druk in de stad. Daarom raden we je aan met het openbaar vervoer te komen. Kom je uit de buurt? Pak dan de fiets! Fietsen is gezond, goed voor het milieu, je hebt geen last van files en je bent verzekerd van een gratis parkeerplaats voor de deur!

Wegwijs in Leiden

Hoe vind je je weg van locatie naar locatie? Daar helpen we je mee! Op verschillende punten staan onze studenten voor je klaar om je op weg te helpen, de Leidse Wegwijzers. Zij weten alles over de Open Dag en delen plattegronden uit. Je herkent ze aan de blauw-witte jassen en een grote ballon met het logo van de Universiteit Leiden. Geen zin om al te veel te lopen tijdens de Open Dag? Tijdens de Open Dag rijden er TukTuks tussen de verschillende locaties en kun je een boottocht maken over de grachten. Al deze diensten zijn gratis.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je je aanmelding en/of het programma van de Open Dag?

Handige links

Meld je ook snel aan voor de Open Dag van de Universiteit Leiden.

Open Dag - stappenplan

Contact
Wil jij meer weten of heb je nog vragen over de Open Dagen, neem dan contact op met de Studielijn. Je kunt de Studielijn bereiken op 071 527 11 11 of stuur een mail naar studielijn@leidenuniv.nl.

Volg ons op Facebook
Stel je vraag via Facebook en volg ons voor de laatste nieuwtjes over de Open Dag.