Introductieweek EL CID

11 t/m 15 augustus 2014

Ga jij aan de Universiteit Leiden studeren? Dan moet je zeker de EL CID lopen. Dit is de algemene introductieweek voor alle eerstejaars studenten van de Universiteit Leiden. Het programma van deze kennismakingsweek varieert van veel gezelligheid en amusement tot een serieuze introductie met de universiteit en de stad.
Website EL CID

EL CID: wat kun je verwachten?

Je begint op maandagochtend 11 augustus in het centrum van Leiden. Samen met je mentor en een groepje eerstejaars stort je je in een week boordevol activiteiten. Voor de studenten die in Den Haag gaan studeren, worden er ook enkele activiteiten in die stad georganiseerd. Een aantal voorbeelden van activiteiten die je tijdens de EL CID-week meemaakt zijn:

Meedoen

Als je je inschrijft bij de Universiteit Leiden, krijg je vanzelf een folder en een brief toegestuurd met een inlognaam en -code. Hiermee kun je je aanmelden op de website voor de EL CID-week 2014. Een week die je niet mag missen! Na deze introductieweek voel je je helemaal thuis in Leiden of Den Haag.

Meer info

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met de EL CID-commissie.
E-Mail EL CID

Tips voor je EL CID week

Charlotte Selhorst (masterstudent Engelse Taal en Cultuur)
Ik ben in Willemstad op CuraƧao geboren, maar ben in Nederland opgegroeid en naar het VWO gegaan. Ik vond het studeren best een hele overgang, je moet opeens een heleboel zelfstandig doen. Voordat mijn studie begon heb ik de EL CID, de algemene introductieweek voor eerstejaars, gelopen. Dat was een hele leuke manier om de studentenverenigingen maar ook andere soorten verenigingen te leren kennen, zo ben ik ook bij mijn roeivereniging terecht gekomen. Daar heb ik het echt heel erg naar mijn zin, je doet het dan toch niet allemaal in je eentje.