Introductieweek EL CID

10 t/m 14 augustus 2015

Ga jij aan de Universiteit Leiden studeren? Dan moet je zeker de EL CID lopen. Dit is de algemene introductieweek voor alle eerstejaarsstudenten van de Universiteit Leiden. Tijdens deze vijf dagen leer je de stad kennen waar je de komende jaren veel tijd gaat doorbrengen. Je maakt op een leuke manier kennis met je studie en het gebouw van je studie. Daarnaast kun je de hele week terecht op álle studentenverenigingen. Neem een kijkje hoe hun vereniging eruit ziet en bezoek ‘s avonds met je groepje daar de beste feesten. Het programma van deze kennismakingsweek varieert van veel gezelligheid en amusement tot een serieuze introductie met de universiteit en de stad.
Bekijk het programma van de EL CID-week in 2014 voor een indruk

7 redenen om deel te nemen aan de EL CID

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met de EL CID-commissie.
Bezoek de website
E-mail de EL CID-commissie
Like EL CID op Facebook

Tip: Meld je aan

Aanmelden voor de EL CID
Als je je inschrijft bij de Universiteit Leiden, krijg je vanzelf een folder en een brief toegestuurd met een inlognaam en -code. Hiermee kun je je aanmelden op de website voor de EL CID-week 2015. Een week die je niet mag missen! Na deze introductieweek voel je je helemaal thuis in Leiden of Den Haag.

Tips voor je EL CID week

Charlotte Selhorst (masterstudent Engelse Taal en Cultuur)
Ik ben in Willemstad op Curaçao geboren, maar ben in Nederland opgegroeid en naar het VWO gegaan. Ik vond het studeren best een hele overgang, je moet opeens een heleboel zelfstandig doen. Voordat mijn studie begon heb ik de EL CID, de algemene introductieweek voor eerstejaars, gelopen. Dat was een hele leuke manier om de studentenverenigingen maar ook andere soorten verenigingen te leren kennen, zo ben ik ook bij mijn roeivereniging terecht gekomen. Daar heb ik het echt heel erg naar mijn zin, je doet het dan toch niet allemaal in je eentje.