Ontspannen in Den Haag

Den Haag is een hele fijne stad. Er zijn veel evenementen, feesten en gezellige pleinen waar je wat kunt gaan drinken of eten. Het hele jaar zijn er ontelbare evenementen. Denk aan Parkpop (gratis!), Beatstad, Koninginnenach (de echte), The Hague Jazz en natuurlijk vele strandfeesten. Den Haag is bovendien een echte rockstad: Kane, Direct en de Golden Earring zijn bekende bands uit Den Haag.

Sporten

Als aan je conditie wilt werken kun je lekker sporten zoals, surfen, squashen, hockey, voetballen, tennissen, voetballen etc. Je kunt zelfs snowboarden of skieen. Daarnaast kent Den Haag als een van de weinige steden een eigen Lacrosse club! Sportliefhebbers kunnen dus helemaal los gaan.

Shoppen of relaxen

Ben jij niet zo sportief? Je kunt ook heerlijk relax-en op het strand of gaan shoppen in de binnenstad van Den Haag of op de Fred. Daarnaast telt Den Haag ontelbare leuke eettentjes, koffietentjes en kroegen. Het Plein en de Grote Markt zijn erg gezellig. Voor als je even wilt bijkomen van het studeren of af wilt spreken met vrienden.

Cultureel

En wat dacht je van de ontelbare theaters die Den Haag telt. Denk maar eens aan het Spui theater, theater Dilligentia (heeft altijd leuke studentenacties) en het Lucent Dans Theater. Ook aan musea kan het niet op (zelfs een paar hele bekende): museum voor Communicatie, Esher museum, Mauritshuis, de Gevangenpoort, Beelden aan Zee etc. Daarnaast krijgen alle studenten die in Den Haag gaan studeren de studentenpas waarmee je als student bij musea, theaters en evenementen korting kan krijgen. Het hoeft dus helemaal niet duur te zijn!