Studievereniging

Denk je erover om lid te worden van een vereniging? In een studievereniging combineer je activiteiten op je vakgebied met gezelligheid. Een goede manier om je studiegenoten buiten de collegezalen te ontmoeten! Je kunt je bovendien aansluiten bij één van de vele studentenverenigingen die Leiden rijk is.

Studievereniging Terra

Archeologiestudenten in Leiden hebben een eigen studievereniging: Terra. Als je het leuk vindt om buiten de colleges om met archeologie bezig te zijn, kun je lid worden van Terra. De vereniging organiseert een eerstejaarsweekend, excursies, lezingen en natuurlijk een maandelijkse borrel en spetterende feesten. Elke afstudeerrichting heeft een eigen dispuut. Via L.A.S. Terra krijg je bovendien korting op je studieboeken.
Website Terra
E-mail Terra

Studentenvereniging

Je kunt lid worden van een van de verenigingen die zijn gericht op religie, sport, muziek of gezelligheid. Zo kun je nog meer uit je studententijd halen!
Leidse studentenverenigingen

Tip: Loop een dagje mee met een student!

Je ontdekt pas echt hoe het is om Archeologie te studeren in Leiden door een dagje mee te lopen met een student. Geef je snel op!