Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Chinastudies is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiƫnteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Er zijn op dit moment geen meeloopdagen meer voor de opleiding Japanstudies.
Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoƶrdinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Testimonial Juul Eijk dagje meelopen

Hoe heb je je voorbereid op je studiekeuze?
“Ik ben naar een Meeloopdag geweest en heb de Open Dag van Leiden bezocht. Ik zag op school een poster met alle studies in Nederland: Chinastudies was alleen hier. Toen ik een dag meeliep wist ik meteen dat het goed bij me paste, zowel de taal- als de cultuurkant van de opleiding. Ik ben daarna nog naar de Open Dag gegaan om nog meer studenten en docenten te spreken.”