Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Chinastudies is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Programma

Dinsdag

9.00 – 11:00
Of
11.00 – 13.00
Werkgroep Modern Chinees
13.00 – 15.00 Hoorcollege Filosofie & Religie van China

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij Chinastudies? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Juul Eijk dagje meelopen

Hoe heb je je voorbereid op je studiekeuze?
“Ik ben naar een Meeloopdag geweest en heb de Open Dag van Leiden bezocht. Ik zag op school een poster met alle studies in Nederland: Chinastudies was alleen hier. Toen ik een dag meeliep wist ik meteen dat het goed bij me paste, zowel de taal- als de cultuurkant van de opleiding. Ik ben daarna nog naar de Open Dag gegaan om nog meer studenten en docenten te spreken.”