Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Engelse taal en cultuur is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Programma

11:15 – 12:00 Hoorcollege Linguistics 2: The Syntax of English
12:15 – 13:00 Hoorcollege Literature 2: English Literature, ca. 1550-1700
13:15 – 15:00
                                  
Werkgroep Linguistics
Of
Werkgroep Literature

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij Engelse taal en cultuur? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Mili Gabrovsek

Wat is je advies voor aankomende studenten?
Ik raad ze aan om zeker een keertje te gaan proefstuderen of een dag mee te lopen. Je kan er op die manier achter komen hoe een opleiding werkelijk in elkaar steekt. Zorg in ieder geval dat je zo veel mogelijk informatie verzamelt over een studie voor je een keuze maakt. De opleiding Engels aan de Universiteit Leiden heeft studenten veel te bieden: er zijn veel verschillende richtingen en tal van interessante vakken waar je uit kunt kiezen.