Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Engelse taal en cultuur is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiƫnteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Er zijn op dit moment geen meeloopdagen meer voor de opleiding Engelse taal en cultuur.
Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoƶrdinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Testimonial Mili Gabrovsek

Wat is je advies voor aankomende studenten?
Ik raad ze aan om zeker een keertje te gaan proefstuderen of een dag mee te lopen. Je kan er op die manier achter komen hoe een opleiding werkelijk in elkaar steekt. Zorg in ieder geval dat je zo veel mogelijk informatie verzamelt over een studie voor je een keuze maakt. De opleiding Engels aan de Universiteit Leiden heeft studenten veel te bieden: er zijn veel verschillende richtingen en tal van interessante vakken waar je uit kunt kiezen.