Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Film- en literatuurwetenschap is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiƫnteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Er zijn op dit moment geen meeloopdagen meer voor de opleiding Film- en literatuurwetenschap.
Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoƶrdinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding

Testimonial Peter Verstraten

Wat raad je aankomende studenten aan?
De combinatie van literatuur en film is uniek in Nederland. Mocht je nog twijfelen raad ik je aan een keer een dagje mee te lopen met een student. Je krijgt dan een indruk van hoe de studie in elkaar steekt en kunt meteen even proeven van het studentenleven. De meeloopdagen zijn de afgelopen tijd niet voor niets steeds populairder geworden.