Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Film- en literatuurwetenschap is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Programma

15.00 – 19.30 Hoorcollege Wereldcinema met filmvertoning

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij de studie Film- en literatuurwetenschap? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Peter Verstraten

Wat raad je aankomende studenten aan?
De combinatie van literatuur en film is uniek in Nederland. Mocht je nog twijfelen raad ik je aan een keer een dagje mee te lopen met een student. Je krijgt dan een indruk van hoe de studie in elkaar steekt en kunt meteen even proeven van het studentenleven. De meeloopdagen zijn de afgelopen tijd niet voor niets steeds populairder geworden.