Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Franse taal en cultuur is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Programma

Dinsdag 4 april

9:00 – 11:00 Hoorcollege Cultuurkunde I: Histoire et culture
13:00 – 15:00
                                 
Werkgroep Frans: Mondelinge taalvaardigheid

Woensdag 19 april

9:00 – 11:00 Werkgroep Romaanse taalkunde
11:00 – 14:00
                                 
Hoorcollege Letterkunde: Introduction à la littérature française
15:00 – 17:00 Werkgroep Frans: Mondelinge taalvaardigheid

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij de studie Franse taal en cultuur? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Lennart van Dijk een dagje meelopen

Hoe heb je je georiënteerd tijdens je studiekeuze?
Ik ben in mijn vijfde jaar naar een Open Dag gegaan en in de zesde heb ik een dag meegelopen. Zo kreeg ik een goed beeld van de opleiding.