Decentrale selectie voor studiejaar 2015-2016

De Leidse bachelor Geneeskunde heeft plaats voor 315 eerstejaarsstudenten voor studiejaar 2015-2016. Deze studenten worden toegelaten via decentrale selectie. Je kunt je aanmelden tot 15 januari.

Wie zoeken we?

Het LUMC zoekt studenten die de aanleg, vaardigheden en motivatie hebben om in zes jaar een goede basisarts te worden met een internationale en wetenschappelijke instelling. Op deze website en in de bachelorbrochure kun je lezen wat we daarmee bedoelen Bij Waarom in Leiden staan bijvoorbeeld de eigenschappen die we belangrijk vinden en hoe de opleiding hieraan bijdraagt. We raden je aan om een open dag en proefstudeerdag te bezoeken, want zo kom je er achter of Geneeskunde en het LUMC bij je passen.

Meer informatie en aanmelding

Op de website van het LUMC vind je vanaf oktober uitgebreidere informatie over de decentrale selectie van Geneeskunde. Als je mee wil doen aan de decentrale selectie, dan moet je vóór 15 januari aangemeld zijn voor decentrale selectie voor Geneeskunde in Leiden via Studielink. Als je niet aan de algemene toelatingseisen voldoet, moet je tevens een toelatingsverzoek indienen via het online aanmeldformulier voor 15 januari.