Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Griekse en Latijnse taal en cultuur is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Programma

Vrijdag 31 maart

9:00 – 11:00 Werkgroep Taaltraining Grieks
11:00 – 13:00 Werkgroep Latijn: lyriek/elegie
13:00 – 14:30
                                          
Lunch met studenten en studieadviseur en/of docent
Rondleiding faculteit Geesteswetenschappen

Maandag 10 & 24 april

10:00 – 13:00 Werkgroep Grieks poëzie: drama
13:00 – 15:00 Werkgroep Taaltraining Latijn

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij Griekse en Latijnse taal en cultuur? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Farida Batenburg - Een dagje meelopen

Hoe heb je je georiënteerd?
‘Ik ben naar meerdere open dagen geweest, maar wist al snel dat ik in Leiden wilde gaan studeren. De opleiding staat goed aangeschreven en het programma sprak me erg aan. Het is heel divers: we richten ons op de klassieke oudheid, maar bijvoorbeeld ook op het Latijn in de renaissance. ’