Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Griekse en Latijnse taal en cultuur is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Er zijn op dit moment geen meeloopdagen meer voor de opleiding Griekse en Latijnse taal en cultuur.
Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Testimonial Farida Batenburg - Een dagje meelopen

Hoe heb je je georiënteerd?
‘Ik ben naar meerdere open dagen geweest, maar wist al snel dat ik in Leiden wilde gaan studeren. De opleiding staat goed aangeschreven en het programma sprak me erg aan. Het is heel divers: we richten ons op de klassieke oudheid, maar bijvoorbeeld ook op het Latijn in de renaissance. ’