Een dagje meelopen

Als je een dagje meeloopt bij Informatica krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Op een meeloopdag zit jij in de collegebanken en volg je een echt college Informatica.

Voor wie?

Om aan een meeloopdag bij Informatica deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Daarnaast moet je je al georiënteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van een Open Dag. Belangrijk is dat je ook de opleidingsbrochure en/of de website hebt bestudeerd.

Data

Je kunt het hele jaar door (tijdens collegeperiodes) een dagje meelopen bij Informatica. Meeloopdagen bij de opleiding Informatica worden ad hoc georganiseerd door de studentambassadeurs.

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij de studie Informatica? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*