Proefstuderen afstudeerrichting Informatica

Heb je al een aardig beeld van de studie, maar zoek je nog bevestiging? Of twijfel je nog over je studiekeuze? Kom dan Proefstuderen! Je bent welkom bij onze opleiding, zodat je kunt ervaren of de opleiding echt bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren.

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor Proefstuderen op vrijdag 31 maart. In het najaar van 2017 zijn er weer nieuwe Proefstudeerdagen gepland. Hieronder kun je vast bekijken hoe een Proefstudeerdag eruit ziet.

Programma

Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de studie-opbouw, kun je rondkijken in het gebouw, volg je proefcolleges en maak je kennis met studenten en docenten van de opleiding. Mocht je in de middag nog bij Wiskunde willen proefstuderen, is het ook mogelijk om je in te schrijven voor het middagprogramma van Wiskunde.

Huiswerkopdracht Proefstuderen

Bij het ervaren van een collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges, daarom vragen we je voorafgaand aan het Proefstuderen een opdracht te maken.

Waar moet je zijn?

Proefstuderen start ‘s morgens voor iedere bezoeker in het Gorlaeus. Na het algemene programma vertrek je gezamenlijk naar het Snellius, het gebouw waar de opleidingen Informatica en Wiskunde zijn gevestigd. De hele dag kun je ook met een gratis pendelbus vanuit Leiden Centraal Station naar onze locaties komen. De bus vertrekt aan de LUMC-zijde (achterzijde) van het station. Onze studenten op het station helpen je graag, zij zijn herkenbaar aan de gele hesjes.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het programma van Proefstuderen of over de opleiding zelf? Dan kun je contact opnemen met de studentambassadeur.
Heb je een vraag over het inschrijven of het wijzigen van je inschrijving? Neem dan contact op met de Studielijn: 071 527 11 11 of studielijn@leidenuniv.nl.