Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Italiaanse taal en cultuur is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Programma

Dinsdag 18 april

11.00 – 13.00 Werkgroep Italiaans: Taalvaardigheid
13.00 – 15.00
                                   
Hoorcollege Het moderne Italië

Woensdag 5 april

9.00 – 11.00 Werkgroep Romaanse taalkunde
11.00 – 13.00 Werkgroep Italiaans: Taalvaardigheid

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij de studie Italiaanse taal en cultuur? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak. Geef bij voorkeursdatum aan op welke dag jij het liefst wil meelopen.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Suzanne Verkade - Een dagje meelopen

Heb je nog tips?
Ik raad aanstaande studenten aan om vooral een dag mee te komen lopen! Dan ervaar je pas echt hoe leuk het is om je te verdiepen in je passie.