Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag van Japanstudies is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Programma

9:00 – 11:00 Hoorcollege Modern Japanese History
11:00 – 12:00 Informatie en vragenuurtje
12:00 – 13:00 Rondleiding
13:00 – 14:00 Werkgroep Teksten

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij Japanstudies? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Jan Veerman een dagje meelopen

Hoe is je eerste jaar bevallen?
Het eerste jaar is heel goed bevallen. In het eerste semester start je gelijk met de taalvakken. Daarnaast krijg je introducerende vakken, die zich richten op de geschiedenis, sociologie en cultuur van Japan. Daardoor krijg je een goed beeld van de opties in het tweede en derde jaar. Ik weet nu goed welke kant ik op wil en kijk met heel veel plezier uit naar het tweede jaar.