Een dagje meelopen

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag van Japanstudies is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Wanneer en aanmelden

Hieronder vind je een overzicht van de meeloopdagen van de opleiding Japanstudies.

Aanmelden gaat via het formulier aan de linkerzijde van deze pagina. Je ontvangt na aanmelding nog een mail van de opleiding ter bevestiging en met praktische informatie voor je bezoek aan de meeloopdag.

Programma

0900 – 1100 Hoorcollege Moderne Japanse Geschiedenis
1100 – 1200 Werkcollege Japanse Teksten
1200 – 1300 Informatie en gelegenheid tot vragen stellen
1300 – 1400 Rondleiding en gezamelijke lunch

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij Japanstudies? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Vul je gegevens in

Geslacht
Welke voorlichtings- activiteit heb je al eerder bezocht?*