Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag van Japanstudies is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiƫnteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Er zijn op dit moment geen meeloopdagen meer voor de opleiding Japanstudies.
Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoƶrdinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Testimonial Jan Veerman een dagje meelopen

Hoe is je eerste jaar bevallen?
Het eerste jaar is heel goed bevallen. In het eerste semester start je gelijk met de taalvakken. Daarnaast krijg je introducerende vakken, die zich richten op de geschiedenis, sociologie en cultuur van Japan. Daardoor krijg je een goed beeld van de opties in het tweede en derde jaar. Ik weet nu goed welke kant ik op wil en kijk met heel veel plezier uit naar het tweede jaar.