Klinische Technologie

Geavanceerde scans en op maat 3D-geprinte kunstorganen. Medische technologie is niet meer weg te denken uit de zorg. Deze innovatieve behandelmethoden vragen echter om een nieuw soort medisch professional. Iemand met medische én technische kennis, die de brug slaat tussen de techniek en de patiënt.

Met de opleiding Klinische Technologie wordt je een technisch-medisch professional en je zet jouw expertise in binnen een medisch behandelteam voor een optimale diagnose en behandeling van de patiënt. Met jouw profiel vergemakkelijk je de introductie van technologische vernieuwingen in de zorg en maak je het verschil in de gezondheidszorg van de toekomst.

Numerus Fixus

Met ingang van het academisch jaar 2016-2017 worden alle plaatsen binnen Klinische Technologie toegewezen via decentrale selectie. Er zijn vanaf dat moment geen lotingsplaatsen meer voor deze opleiding. Meer informatie over de selectieprocedure vind je op kt.bsc.tudelft.nl.

Inschrijven

Inschrijven voor de opleiding Klinische Technologie kan via de website van Studielink. Je kunt je inschrijven vanaf 1 oktober 2016 t/m 15 januari 2017. Heb je vragen, neem dan contact op met de studentenadministratie van TU Delft: csa@tudelft.nl of 015 278 4249.

Tessa Hartingsveldt

“Bij alles wat we leren, zien we ook gelijk de toepassing. Hierdoor heb je meteen door wat het doel is van wat je aan het leren bent. Toen we het bijvoorbeeld over het oog hadden, leerden we hoe het oog signalen verwerkt.”

Ontdek de studie Klinische Technologie van de universiteiten van Delft, Leiden en Rotterdam.