Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Kunstgeschiedenis is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Er zijn op dit moment geen meeloopdagen meer voor de opleiding Kunstgeschiedenis.
Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding

Testimonial Martijn Kroese dagje meelopen

Hoe heb je je geörienteerd op je studiekeuze?
Ik heb verschillende studiekeuze-onderzoeken gedaan en daar kwam steeds hetzelfde uit: dat een creatieve opleiding het best bij mij zou passen. Een meeloopdag bij Kunstgeschiedenis gaf de doorslag. Tijdens een meeloopdag ervaar je hoe er les wordt gegeven en hoe het is om in de collegezaal te zitten. Je kunt bovendien aan studenten, ervaringsdeskundigen, vragen hoe zij de opleiding vinden.