Een dagje meelopen

Als je een dagje meeloopt bij de opleiding Life Science & Technology krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Je loopt die dag mee met onze LST-student samen met een groepje scholieren. Afhankelijk van het onderwijsaanbod en de beschikbaarheid van docenten en studenten, bezoek je een college, een practicum, krijg je een rondleiding en doe je een doe-het-zelf practicum. Ook bezoek je de studievereniging van de opleiding en krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen. Een meeloopdag duurt ongeveer 6 uur. Het tijdstip staat in het aanmeldsysteem bij de meeloopdag aangegeven.

Voor wie?

Een meeloopdag is voor 6-vwo’ers en hbo’ers. Voordat je een dag gaat meelopen, is het van belang dat je de opleiding tijdens een Open Dag bij de Universiteit Leiden of TU Delft hebt bezocht. Ook is het aan te raden om eerst te komen Proefstuderen. Helaas kunnen we door het grote aantal aanvragen geen andere scholieren toelaten en is het bezoeken van twee meeloopdagen (in één studiejaar) niet mogelijk. Vanaf 1 mei kunnen scholieren uit 5 vwo ook een dag meelopen.

Data en aanmelden

De opleiding Life Science & Technology organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag in de periode van oktober t/m juni. Via http://mijnlinkmet.tudelft.nl kun je zien wat de data van de meeloopdagen zijn en of deze nog beschikbaar zijn. Zijn er geen data beschikbaar in het systeem mail dan naar meelopen-lst@leidendelft.nl .