Past deze studie bij jou?

Overweeg je om Life Science & Technology (LST) te studeren? Dan zal je over het algemeen de exacte vakken het leukst vinden op school en je hebt geen moeite met het niveau. Bedenk wel dat het studietempo op de universiteit een stuk hoger ligt. Bovendien vereist een universitaire opleiding veel doorzettingsvermogen en zelfstandigheid.

Intensief programma

In het nieuws

Het vakgebied life science is volop in ontwikkeling. Er gebeurt altijd wel iets wetenswaardigs. De laatste nieuwtjes vind je bij Nieuws en Agenda van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen Universiteit Leiden en bij Laatste Nieuws van Technische Natuurwetenschappen TU Delft
Nieuw & agenda W&N
Nieuws & agenda TNW

Boeken om alvast te lezen

Testimonial LST Maarten de Smit - past deze studie bij jou?

Voor wie is deze studie?
Voor iedereen met interesse in hoe het leven functioneert op cellulair en moleculair niveau. Je leert te beschrijven wat je waarneemt én je wordt geprikkeld om op een fundamenteel niveau te willen begrijpen hoe een levende cel en een levend organisme werken. Door de combinatie van fundamenteel onderzoek in Leiden en toegepaste wetenschap in Delft, kun je de levende cel op verschillende manieren bekijken.