Een dagje meelopen

Als je een dagje meeloopt bij de opleiding Molecular Science & Technology krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Je loopt die dag mee met onze MST-student samen met een groepje scholieren. Afhankelijk van het onderwijsaanbod en de beschikbaarheid van docenten en studenten, bezoek je een college, krijg je een rondleiding en volg je een aspirinepracticum. Ook bezoek je de studievereniging van de opleiding en krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen. Er zijn meeloopdagen die op zowel de Universiteit Leiden plaatsvinden als op de TU Delft. Ook zijn er data waarop één locatie wordt bezocht. Je ziet dit staan bij de aanmelding. Een meeloopdag start rond 10 uur en eindigt in de middag. Het exacte tijdstip staat per meeloopdag aangegeven.

Voor wie?

Een meeloopdag is voor 6-vwo’ers of hbo’ers. Ook is het van belang dat je de opleiding tijdens een open dag bij de Universiteit Leiden of TU Delft hebt bezocht. Helaas kunnen we door het grote aantal aanvragen geen andere scholieren toelaten en is het bezoeken van twee meeloopdagen (in een jaar) niet mogelijk. Vanaf 1 mei kunnen scholieren uit 5 vwo ook een dag meelopen.

Data en aanmelden

De opleiding Molecular Science & Technology organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag in de periode van oktober t/m juni. Via http://mijnlinkmet.tudelft.nl kun je zien wat de data van de meeloopdagen zijn en of deze nog beschikbaar zijn. Zijn er geen data beschikbaar in het systeem mail dan naar meelopen-mst@leidendelft.nl