Proefstuderen Natuurkunde

Kom Proefstuderen op 31 maart 2017!

Heb je al een aardig beeld van de studie, en wil je je verder verdiepen? Of twijfel je nog over je studiekeuze? Kom dan Proefstuderen! Je bent welkom bij onze opleiding, zodat je kunt ervaren of de opleiding echt bij je past en of dit de plek is waar je wilt studeren.

Programma

Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de studie-opbouw, kun je rondkijken in het gebouw, volg je proefcolleges en maak je kennis met studenten en docenten van de opleiding. Wil je graag bij twee opleidingen kijken? Met enkele opleidingen (Wiskunde) kun je, na de lunch, wisselen.

Voorbereiding op Proefstuderen

Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges, daarom vragen we je voorafgaand aan het Proefstuderen een opdracht te maken.

Waar moet je zijn?

Proefstuderen start ‘s morgens in het Gorlaeus. Na het algemene programma vertrek je gezamenlijk naar het Huygens. De hele dag kun je ook met een gratis pendelbus vanuit Leiden Centraal Station naar onze locaties komen. De bus vertrekt aan de LUMC-zijde (achterzijde) van het station. Onze studenten op het station helpen je graag, zij zijn herkenbaar aan de gele hesjes.

Hoe meld ik me aan?

Wil jij komen Proefstuderen?

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het programma van Proefstuderen of over de opleiding zelf? Dan kun je contact opnemen met de studentambassadeurs.
Heb je een vraag over het inschrijven of het wijzigen van je inschrijving? Neem dan contact op met de Studielijn: 071 527 11 11 of studielijn@leidenuniv.nl.

aanmeldbutton proefstuderen wenn