Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Nederlandse taal en cultuur is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Wanneer kan ik een dagje meelopen?

Programma

10:15 – 11:00
                                  
Werkgroep Nederlandse literatuur en cultuur van de Romantiek
11:15 – 13:00 Werkgroep Analyse en interpretatie van proza en poëzie
13:15 – 14:00/15:00 Hoorcollege Taalverwantschap en taalverandering

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij Nederlandse taal en cultuur? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Leonie Schroten - dagje meelopen

Heb je een tip voor aankomend studenten?
‘Als je de studie Nederlandse taal en cultuur overweegt, ga dan eens een dagje meelopen met een student. Dan krijg je een goede indruk van de sfeer en inhoud van de studie.’