De notaris is overal bij

Bij veel van de belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven speelt de notaris een rol. Zo is de notaris erbij als je een huis aanschaft, of met je partner een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden wilt opstellen. Ook komt de notaris er in veel gevallen aan te pas als je een onderneming wilt beginnen. Of als er een erfenis moet worden verdeeld. Om maar een paar gebeurtenissen in het leven te noemen. Notarieel recht studeren vergroot de goede afloop voor die gebeurtenissen.

Aanmelden kan tot 1 mei 2017

Als je in september 2017 wilt beginnen aan een bacheloropleiding aan de Universiteit Leiden, moet je je eerst aanmelden bij Studielink. Doe je dit voor 1 mei 2017, dan heb je het wettelijk recht op studiekeuzeadvies. Universiteit Leiden vindt jouw deelname belangrijk en laat je bij aanmelding ná 1 mei ook toe tot de studie en stuurt je ook dan nog de Studiekeuzecheck. Kijk hier voor meer informatie over aanmelden en inschrijven.

Maarten van der Meer

“Ik koos voor Notarieel recht omdat het burgerlijk recht mij van alle rechtsgebieden het meest aansprak. Die keuze heeft goed uitgepakt, de studie bevalt uitstekend! Ik volg interessante vakken die op een leuke manier worden gegeven door enthousiaste docenten.”


Ga jij Notarieel recht studeren? Ontmoet vast je medestudenten in de Facebookgroep!

Volg de Faculteit der Rechtsgeleerdheid op: