Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Oude culturen van de mediterrane wereld is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Er zijn op dit moment geen meeloopdagen meer voor de opleiding Oude culturen van de mediterrane wereld.
Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Testimonial Emmely Koornstra een dagje meelopen

Hoe heb je je geörienteerd tijdens je studiekeuze?
Ter oriëntatie heb ik Open Dag van de Universiteit Leiden bezocht. Studenten kunnen je daar vertellen wat je kan verwachten, welke boeken je gaat gebruiken, hoe de lesstof in elkaar zit en wat ze zelf van de opleiding vinden. De studenten die ik daar sprak waren heel enthousiast over de opleiding. Ik wist gelijk dat ik deze studie wilde doen.