Een dagje meelopen

Pedagogische wetenschappen organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de opleiding Pedagogiek.

Voor wie?

Om aan een meeloopdag bij Pedagogische wetenschappen deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Daarnaast moet je je al georiënteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van Proefstuderen of een Open Dag op locatie van de opleiding Pedagogische wetenschappen. Belangrijk is dat je ook de opleidingsbrochure en/of de website hebt bestudeerd. Meeloopdagen worden alleen aangeboden tijdens de collegeperiodes.

Voor zittende hbo en wo-studenten zijn er momenteel (nog) geen meeloopdagen. Wel kun je mailen naar de studentambassadeur voor informatie over andere voorlichtingsactiviteiten voor deze groep.

Wanneer kun je meelopen?

Je kunt op de volgende dag een dagje meelopen:

Programma van een Meeloopdag

8.15 Verzamelen op Leiden Centraal Station (LUMC zijde)
8.45 Kennismaking
9.00 (Deel van een) hoorcollege Inleiding in de Pedagogische en Onderwijswetenschappen
10.00 Kennismaken met de studievereniging Emile, een pedagogische quiz en studieboeken inzien
11.30 Rondleiding in de faculteit Sociale Wetenschappen
12.00 Lunch in het FSW restaurant
12.30 Rondleiding door de stad (facultatief)

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij de studie Pedagogische wetenschappen? Vul dan je gegevens in en de studieambassadeur neemt contact met je op voor het maken van een afspraak. Let op dat je bij het veld voorkeursdatum alleen een datum invult die door de opleiding is opgegeven.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*