Meeloopdag Politicologie

Wat is een meeloopdag?

De opleiding Politicologie organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de opleiding Politicologie.

Voor wie?

Om aan een meeloopdag bij Politicologie deel te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Daarnaast moet je je al georiënteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van een Open Dag (op locatie). Belangrijk is dat je ook de opleidingsbrochure en/of deze website. hebt bestudeerd. Meeloopdagen worden alleen aangeboden tijdens de collegeperiodes.

Wanneer kun je een dagje meelopen?

Programma

Tijd Programma meeloopdag
11.30 Ontvangst in de hal van de Faculteit des Sociale Wetenschappen
11.45 – 12.30 uur Korte presentatie studie, mogelijkheid tot vragen stellen
12.30 – 13.00 uur Rondleiding faculteit, bezoek studievereniging SPIL
13.00 – 15.00 uur College Introduction to International Political Economy (IBO-vak, maar ook voor politicologie-geïnteresseerden te volgen)

Meld je aan

Wil je deelnemen aan een meeloopdag Politicologie? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het bevestigen van de afspraak. Let op dat je bij het veld ‘voorkeursdatum’ een datum invult waarop er een meeloopdag wordt georganiseerd.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*