Een dagje meelopen

Kom een dagje meelopen

Denk je erover om Psychologie te studeren en zou je graag een beter beeld krijgen van wat de studie nu precies inhoudt? Dan is hier je kans! Om mee te mogen doen aan de meeloopdag van Psychologie zit je minimaal in 5 vwo en heb je een Open Dag van Universiteit Leiden bezocht of Proefstuderen bij Psychologie in Leiden gevolgd.

Wanneer kan ik een dagje meelopen?

Je kunt op 1 mei een dagje meelopen bij de opleiding Psychologie.

Leven als een psychologiestudent

Leef een dag uit het leven van een psychologiestudent. Kom je naar een meeloopdag, dan krijg je een werkgroep, een rondleiding op de faculteit en een college met de eerstejaarsstudenten. Natuurlijk kun je al je vragen kwijt op deze dag.

Ontdek op de meeloopdag:

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij de studie Psychologie? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Onur Yildrim - Meelopen - PSYCHOLOGIE

Tijdens een meeloopdag kun je als aankomend student meelopen op de faculteit en een college volgen. Zo krijg je een goeie indruk van de studie, maar ook van de sfeer op de universiteit. Omdat ik zelf weleens scholieren heb rondgeleid, heb ik gezien dat het een nuttige ervaring voor hen is. Scholieren zitten vaak vol met vragen, die je tijdens een meeloopdag allemaal kunt stellen aan de studenten.