Studievereniging

Denk je erover om lid te worden van een vereniging? Bij Labyrint, de studievereniging van psychologie combineer je activiteiten op je vakgebied met gezelligheid. Een goede manier om je studiegenoten buiten de collegezalen te ontmoeten. Je kunt je bovendien aansluiten bij één van de vele studentenverenigingen die Leiden rijk is.

Studievereniging Labyrint

Met 2700 leden is de Studievereniging der Psychologie Labyrint een gezellige en actieve vereniging. Als je lid wordt ga je in je eerste jaar mee op kennismakingsweekend. Daarnaast organiseert de vereniging excursies, lezingen, filmbezoeken, borrels en feesten. Elk jaar is er een uitwisseling met een andere universiteitsstad, zoals Rome of Gent. SOFA is het tijdschrift van Labyrint. De vereniging geeft een almanak uit van alle leden en verzorgt voor hen korting op studieboeken. Uiteraard krijg je ook alle ins en outs mee over de studie Psychologie via de website van Labyrint.

Studentenverenigingen

In je studententijd maak je vrienden voor het leven. Je krijgt alle mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen. Je sportieve of zangtalent, maar ook het talent om iets te organiseren, fondsen te werven, te debatteren of een blad te maken. Er is keus genoeg met 45 Leidse studentenverenigingen.

Testimonial Nienke Groes - PSYCHOLOGIE - labyrint

De studievereniging Labyrint organiseert heel veel verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld een Mario-kart toernooi en een lezing over stemmingsstoornissen aan de hand van een krimi-aflevering. Maar ook veel sociale activiteiten, zoals een eerstejaarsweekend, borrels en feestjes. Veel studenten zijn actief lid. Zo leer je makkelijk mensen kennen. Al die activiteiten eromheen maken de studie nog leuker.