Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Religiewetenschappen is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Programma

10.30 Verzamelen op Leiden Centraal
11:15 – 13.00 Werkgroep Antropologie en Religie
13.00 – 14.30 Stadswandeling
14.30 Koffie-Thee-Taart-Uurtje

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij Religiewetenschappen? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Laurance Jansen Lok meelopen

Waarom Religiewetenschappen?
Toen ik open dagen ging bezoeken, kwam ik bij een presentatie van Religiewetenschappen terecht. Het sprak me direct aan. Na een meeloopdag werd dat gevoel bevestigd. Eigenlijk ben ik ook altijd al met religie bezig geweest, vanaf de basisschool. Vaak was dat een onbewuste nieuwsgierigheid, maar nu kan ik me er ook bewust mee bezig houden!