Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag South and Southeast Asian Studies is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Programma

9:15 – 10:00
                                    
Keuze uit:
Taalcollege Hindi
Taalcollege Indonesisch
10:15 – 11:00 Hoorcollege Indian Philosophy
11:15 – 12:00 Hoorcollege Nation, Community, Self: Questions of Culture in South and Southeast Asia
12:15 Vragenrondje, rondleiding, bezoek aan de UB, lunchpauze

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij de opleiding South and Southeast Asian Studies? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak. Geef bij voorkeursdatum aan op welke dag jij het liefst wil meelopen. Let op: op sommige dagen heb je de keuze uit verschillende colleges. Geef voor deze dagen ook aan welk college je wilt volgen.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Lennart van Binsbergen - een dagje meelopen

Hoe heb jij je studie gekozen?
‘Ik leerde de studie kennen toen ik me op internet in het aanbod van universiteiten ging verdiepen. Vervolgens heb ik een meeloopdag gedaan in Leiden, waar je een goeie indruk krijgt van de studie.’