Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Taalwetenschap is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Programma

Maandag 24 april

11.00 – 13.00
                                 
Hoorcollege Argumentatieve en retorische analyse
14.00 – 15.00 Hoorcollege Historische Taalkunde
15.00 – 16.00 Werkgroep Historische Taalkunde

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij Taalwetenschap? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Alwin Kloekhorst - een dagje meelopen

Hoe leer ik de opleiding beter kennen?
Neem deel aan een meeloopdag. Proef de sfeer en kijk of je het soort colleges dat je kunt volgen interessant vindt. Kies uiteindelijk voor de studie waar je hart naar uitgaat; volgens mij zijn enthousiasme en motivatie de belangrijkste drijfveren om te studeren.