Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Taalwetenschap is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiƫnteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Er zijn op dit moment helaas geen meeloopdagen meer voor de opleiding Taalwetenschap.
Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoƶrdinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding

Testimonial Alwin Kloekhorst - een dagje meelopen

Hoe leer ik de opleiding beter kennen?
Neem deel aan een meeloopdag. Proef de sfeer en kijk of je het soort colleges dat je kunt volgen interessant vindt. Kies uiteindelijk voor de studie waar je hart naar uitgaat; volgens mij zijn enthousiasme en motivatie de belangrijkste drijfveren om te studeren.