Een dagje meelopen

Wat is een meeloopdag?

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?

De meeloopdag Wijsbegeerte is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Data

Programma

Maandag 27 maart

10.15 – 13.00                  Werkgroep Klassieke teksten: Descartes’ Meditaties
13.15 – 15.00 College Epistemologie

Woensdag 5 april

13.15 – 15.00 College Epistemologie
15.15 – 17.00                  Hoorcollege History of Modern Political Philosophy

Donderdag 9 maart

10.15 – 13.00 Hoorcollege Philosophical Anthropology
13.15 – 15.00 Hoorcollege Medieval Philosophy

Meld je aan

Wil jij een dagje meelopen bij Filosofie? Vul dan je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak.

Meeloopdag gegevens

Geef aan welke dag je wilt meelopen. Let op dat sommige opleidingen alleen op specifieke dagen een meeloopdag aanbieden. Je kunt dus alleen op die dagen een dagje meelopen en hieronder invullen bij het veld ‘Voorkeursdatum’.

Geslacht
Welke voorlichtings-activiteit heb je al eerder bezocht?*
Testimonial Jordy hesseling dagje meelopen

Heb je nog een tip?
Aankomende studenten die geïnteresseerd zijn in Filosofie zou ik aanraden een college bij te wonen en te gaan praten met studenten. Dan krijg je een indruk van wat de opleiding precies inhoudt. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een dagje mee te lopen.